De Bach-bloesemtherapie

In de jaren dertig van de vorige eeuw kwam de Britse arts Dr. Edward Bach tot de ontdekking dat planten en bloesems zeer positieve uitwerkingen hebben op de mens en op diens emoties. Edward Bach ontwikkelde zijn bach-bloesemtherapie op basis van zijn jarenlange ervaring als arts, zijn verbondenheid met de natuur en zijn passie voor planten en bloemen.

De Bach-bloesemtherapie is een eenvoudige en natuurlijke genezingsmethode met gebruikmaking van 38 verschillende bloesems van in het wild groeiende planten, struiken en bomen. De bach-bloesemtherapie, kent grote therapeutische mogelijkheden en hiermee kan je geestelijke en lichamelijke ongemakken aanpakken. Het gevoelsleven verbeterd en lichaam en geest raken weer in balans. De gebruikte remedies  van bloesems werken niet alleen op jouw lichamelijk niveau, maar hebben vooral invloed op jouw geestelijk functioneren. Zowel aangeboren moeilijke karaktereigenschappen als tijdelijke negatieve stemmingen en blokkades betrek ik bij deze therapie.

Emoties zoals angst, paniek, onzekerheid, overbezorgdheid, verdriet, eenzaamheid en nog een legio aan andere emotionele disbalansen pak ik aan door professioneel gebruik te maken van de Bach-bloesemremedies

Er zijn momenten dat je het niet alleen of met mensen in je omgeving kan oplossen.

Herkenbaar?