NEI-therapie

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. De NEI-therapie is een methode om onverwerkte incidenten, trauma's, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzondere snelle en plezierige manier aan te pakken en definitief op te lossen. Na een aantal behandelingen zul je al resultaten en veranderingen bemerken.

Bij de NEI-therapie kun je binnen één behandeling indrukwekkende resultaten en veranderingen merken. Dat komt doordat NEI de echte oorzaak achter jouw klacht aanpakt en niet alleen het symptoom. Binnen één tot enkele sessies zal je patronen en mechanismes kunnen doorbreken.

Je zult met NEI inzicht krijgen in jouw belemmerende gedragspatronen en sabotage-mechanismes die gerelateerd zijn aan jouw klacht of probleem. Je krijgt zelfvertrouwen wanneer je merkt dat na een aantal sessies de door jou beoogde doelen makkelijker te behalen zijn. Je gewenste gedragsverandering kan blijvend zijn (denk bijvoorbeeld aan stoppen met roken, afslanken en van een fobie of allergie afkomen).

Bij de NEI-therapie zijn geen lange praatsessies nodig en hoef jij niet opnieuw onverwerkte incidenten te beleven. NEI is een holistische methode waarin alle vijf holistische principes aan bod komen.

  1. Kijk naar het geheel
  2. Groei naar de beste versie van jezelf
  3. Er is geen goed of fout
  4. Negatieve gevoelens in een ander perspectief
  5. Houden van jezelf

Omdat er aandacht gegeven wordt aan deze vijf holistische principes is het mogelijk dat jij jezelf al na één behandeling energieker voelt en dat je gemoedstoestand beter is geworden.

Er zijn momenten dat je het niet alleen of met mensen in je omgeving kan oplossen.

Herkenbaar?