Sabine en Hoy Coaching

Ik ben Sabine Ypenga geboren in Alkmaar in 1974 en moeder van een zoon en twee dochters. Na 15 jaar als kraamverzorgster te hebben gewerkt, waarvan meer dan 5 jaar als zelfstandige, ben ik nu actief als life coach/persoonlijke coach in mijn eigen praktijk Hoy Coaching. Met Hoy Coaching wil ik mensen kracht en tools meegeven om verder te komen in het leven. Leer te groeien en te luisteren naar jezelf. Zo leef je meer ontspannen en relaxed en kan jij je bezig houden met de dingen die jou meer gelukkig maken. De coaching doe ik op een manier die bij jou past met respect en met therapieën die hun succes bewezen hebben. Ieder mens is uniek, de coaching van Hoy is dat ook.

Hoy betekent in het  Spaans : Vandaag. Begin vandaag aan jezelf te werken.
Daarmee ga ik je helpen. Dat doe ik met praktische en nieuwe inzichten. Je merkt dat het leven leuker wordt, dat blokkades voor een gelukkig bestaan weg zijn en negatieve of angstige gedachten niet meer jouw leven hoeven te beheersen.

Wat je uitdaging ook is, ik noem er een paar: meer zelfvertrouwen, een betere relatie, meer plezier; 
Hoy Coaching vindt samen met jou de oplossing!

Toen ik startte met Hoy Coaching heb ik mij laten inspireren door een lied van Gloria Estefan.

Hoy voy a verte de nuevo

Voy a alegrar tu tristeza

Vamos a hacer una fiesta

Pa' que este amor crezca más

 

Vandaag zie ik je weer

Ik neem je verdriet weg

Laten we gaan feesten

Zodat onze liefde groeit

Meer over Sabine

Sinds 2000 help ik mensen met Bachbloesem therapie en NEI therapie. Ik heb hier diverse opleidingen en trainingen voor gevolgd. Als gediplomeerd kraamverzorgende heb ik meer dan 15 jaar gezinnen gecoacht, ondersteund en begeleid tijdens de kraamperiode. Nu ben ik met veel toewijding en plezier werkzaam als gediplomeerd life-coach / jongeren coach in mijn eigen praktijk Hoy Coaching. Ook zet ik mij als vrijwilligster in voor diverse maatschappelijke hulporganisaties.

Er zijn momenten dat je het niet alleen of met mensen in je omgeving kan oplossen.

Herkenbaar?